Csekklista a mindennapokban Gyakorlati Tudásanyag, e-book

3690 Ft

Már több cikket, akár könyvet elolvastál annak érdekében, hogy képes legyél félénk, visszahúzódó gyermekednek segíteni, de a tettekig soha nem jutottál el, vagy többször zsákutcába futsz?

Leírás

Gyakran előfordul veled, hogy egy nehéz helyzet, szituáció esetén nem tudod:

 • Hogyan reagálj gyermeked viselkedésére?
 • Hogyan támogasd őt?
 • Milyen mondatokat mondj neki?
 • Mik azok a szavak, mondatok, amelyeket kerülj el?

Már több cikket, akár könyvet elolvastál annak érdekében, hogy képes legyél félénk, visszahúzódó gyermekednek segíteni, de a tettekig soha nem jutottál el, vagy többször zsákutcába futsz?

Most belekezdhetsz a MEGVALÓSÍTÁSBA!

 • Ebben az e-bookban azt tanulhatod meg lépésről-lépésre, hogy a mindennapokban adódó helyzetekre, szituációkra, hogyan reagálj, illetve hogyan NE reagálj. Mit mondj, illetve mit NE mondj gyermekednek.
 • Teljes képet kapsz arról, miért van nagy súlya a kimondott szavaknak, mondatoknak, mi, hová épül be.
 • Részletesen elmagyarázom, hogy milyen mondat, milyen hatást gyakorol a gyermekre, és annak következtében milyen irányba változik.
 • A könyvben leírtak alapján képes leszel beazonosítani saját negatív, pozitív berögzött mintáidat, és szükség esetén azokat tudd megváltoztatni.
 • Az e-bookban teljesen a gyakorlatra, azaz a MEGVALÓSÍTÁSRA koncentrálunk. A MINDENNAPOKBÓL HOZOTT PÉLDÁKKAL szemléltetek különböző helyzeteket, és KONKRÉT MONDATOKAT adok a kezedbe.
 • Sorra veszem a három alapelv működését (elfogadás, kapcsolódás, bátorítás), ami mindig kisegít a nehézségek idején, és ezeket is mind KONKRÉT PÉLDÁKKAL szemléltetem, így neked már nem kell találgatnod.
 • Elmondom, hogyan működik a MEGÉRTÉS, és miben különbözik az EGYETÉRTÉSTŐL.

Ez az e-book kiegészíti a felenkgyermek.hu weboldalon INGYENESEN letölthető CSEKKLISTÁT. Ha nem töltötted még le, akkor töltsd le most.

felenk_gyermek_csekklista_kep

És ami a PLUSZ SEGÍTSÉG:

A Bátorító Kártyák megvásárlása esetén járó INGYENES SZEMÉLYRE SZABOTT BÁTORÍTÁS MUNKALAP, amely által kifejezetten a GYERMEKEDRE és ÖNMAGADRA szabhatod a Bátorító üzeneteket.

Az olvasás, játékok, élethelyzetek nyomán kirajzolódik, hogy gyermekednek és Neked hol van szükséged támogatásra, bátorításra, önbizalom növelésre, magabiztosság fejlesztésére. Ezek önmaguktól nem oldódnak meg.

Az adott megállapításokat, észrevételeket feljegyzed a Munkalapra mind a gyermeked, mind a saját vonatkozásodban, és ezek a mondatok, üzenetek lesznek a NAPI MANTRÁTOK. Ezeken a területeken úgy tudsz napi szinten dolgozni, hogy nem érzed azt erőlködésnek.

 

RÁADÁSUL!

A Bátorító Kártyák is ott vannak veled. Ha még hangsúlyosabban szeretnél foglalkozni a témával, akkor kiválasztod a Bátorító Kártyákból az aktuális lapot/lapokat, és olyan helyre teszed, ahol folyamatosan szem előtt lesznek. Így amikor a nap folyamán többször rátekintesz, akkor maga a Kártyák látása is hozzájárul a megerősítéshez.

A Munkalapra folyamatában feljegyzett mondatok alapján igény szerint tudod cserélni a kártyákat annak megfelelően, hogy gyermekednek, illetve Neked miben van szükséged támogatásra, bátorításra, megerősítésre.

ÁRA most: 3.690.-Ft (értéke: 7.000.-Ft)