Akció!

Panni és Boldizsár

8400 Ft

Cikkszám: pan-bol Kategória:

Leírás

Kik ők?

Panni és Boldizsár.

Panni és Boldizsár, eredetileg a Beszédmumus két kis tagja a főszereplője annak a mesekönyvnek, amit kifejezetten félénk, szorongó gyermekeknek és családjuknak írtam. Az ő történeteik jelenítik meg a nehéz helyzeteket, szituációkat, és azokra megoldás is születik.

A mesekönyv címe: Panni és Boldizsár történetei.

Ezen kívül Panni és Boldi, illetve az ő személyiségük ihlette a Bátorító Kártyák megalkotását is.

A Bátorító Kártyák alapvetően több, különböző játékvariációt tartalmazó kártyajáték egészen 4 éves kortól – 99 éves korig. Ezen felül pedig a Panni és Boldizsár történetei mesekönyvhöz is ajánlott a használata.

A Bátorító Kártyák nemcsak a félénk, visszahúzódó, szorongó gyermekeknek nyújtanak vigaszt, támaszt, bátorítást, hanem minden gyermeknek és felnőttnek egyaránt.

A mesekönyvet és a Bátorító Kártyákat a webshopban meg tudod vásárolni.

PanniEsBoldi-batorito-1
BatoritoKartyak-shop

Mi a szerepe Panninak és Boldizsárnak?

Segítségükkel sok hasznos történetet, mesét, információt tudhatunk meg. Ezen kívül pedig a gyermekek igazi támaszává válhatnak. Ők azok, akik mindig ott lehetnek gyermekeddel, akik részt vehetnek a közös időtöltéseknél, játékoknál, meséknél, szerepjátékoknál, alvásnál. Ők beszélhetnek helyetted, illetve nekik mondhatja el gyermeked a nehézségeit, sikerélményeit.

Hogyan segít ez gyermekednek és a családnak?

Egy olyan közvetítő és barát szerepet töltenek be, akiknek részvételével könnyebbé válik a folyamatok megélése, egy szituáció kezelése, megoldása, levezetése, a gyermek érzéseinek megismerése és elfogadása. Általuk a gyermek felszabadulhat, így biztonságérzete növekszik.

További információk

Tömeg 1,5 kg