Panni

4890 Ft

Cikkszám: pan Kategória:

Leírás

Kik ő?

Panni.

Panni és Boldizsár, eredetileg a Beszédmumus két kis tagja a főszereplője annak a mesekönyvnek, amit kifejezetten félénk, szorongó gyermekeknek és családjuknak írtam. Az ő történeteik jelenítik meg a nehéz helyzeteket, szituációkat, és azokra megoldás is születik.

A mesekönyv címe: Panni és Boldizsár történetei.

Ezen kívül Panni és Boldi, illetve az ő személyiségük ihlette a Bátorító Kártyák megalkotását is.

A Bátorító Kártyák alapvetően több, különböző játékvariációt tartalmazó kártyajáték egészen 4 éves kortól – 99 éves korig. Ezen felül pedig a Panni és Boldizsár történetei mesekönyvhöz is ajánlott a használata.

A Bátorító Kártyák nemcsak a félénk, visszahúzódó, szorongó gyermekeknek nyújtanak vigaszt, támaszt, bátorítást, hanem minden gyermeknek és felnőttnek egyaránt.

A mesekönyvet és a Bátorító Kártyákat a webshopban meg tudod vásárolni.

PanniEsBoldi-batorito-1
BatoritoKartyak-shop

Mi a szerepe Panninak?

Segítségével sok hasznos történetet, mesét, információt tudhatunk meg. Ezen kívül pedig a gyermekek igazi támaszává válhat. Ő az, aki mindig ott lehet gyermekeddel, aki részt vehet a közös időtöltéseknél, játékoknál, meséknél, szerepjátékoknál, alvásnál. Ő beszélhet helyetted, illetve neki mondhatja el gyermeked a nehézségeit, sikerélményeit.

Hogyan segít ez gyermekednek és a családnak?

Egy olyan közvetítő és barát szerepet tölt be, akinek részvételével könnyebbé válik a folyamatok megélése, egy szituáció kezelése, megoldása, levezetése, a gyermek érzéseinek megismerése és elfogadása. Általa a gyermek felszabadulhat, így biztonságérzete növekszik.

További információk

Tömeg 0,75 kg